مدیریت دانش چیست ؟ مدیریت دانش در سازمان سازماندهی ، ضبط ، استفاده و تجزیه و تحلیل تأثیر دانش جمعی گروه. در دنیای تجارت ، تعریف مدیریت دانش همچنین شامل نگهداری از پایگاه دانش یا پورتال است که در آن دانش خاص مربوط به شرکت قرار دارد. تنها چند طرح ابتکاری قادر به تغییر نحوه عملکرد یک سازمان هستند و مدیریت دانش یکی از آنهاست.
مقوله مدیریت دانش در سازمان (KM)) نشان دهنده راه حل هایی است که روند تصرف ، توزیع و استفاده موثر از دانش را ساده می کند. وقتی یک سازمان بتواند به راحتی به دانش کسب و کار دسترسی داشته باشد ، آن را به اشتراک بگذارد و به روز کند ، می تواند مولد و مقرون به صرفه تر شود. توانایی دسترسی به دانش مناسب در زمان مناسب ، از طریق یک سیستم مدیریت دانش قوی ، تصمیم گیری دقیق را آگاه می کند و همکاری و نوآوری را تحریک می کند.
گزارش موسسه جهانی مک کینزی نشان می دهد که یک سیستم مدیریت دانش قوی می تواند زمان جستجوی اطلاعات را تا 35 درصد کاهش داده و بهره وری کل سازمان را 20 تا 25 درصد افزایش دهد. یافته های به دست آمده از International Data Corp همچنین ارزش یک سیستم مدیریت دانش را تأیید می کند و نشان می دهد که شرکت های Fortune 500 با عدم به اشتراک گذاری دانش ، تقریباً 31.5 میلیارد دلار در سال ضرر می کنند.
با رشد شرکت شما ، نیاز به دسترسی به یک پایگاه اطلاعاتی قابل اعتماد نیز وجود دارد تا بتوانید تجارت خود را به طور م runثر اداره کنید ، به مشتریان خود خدمات ارائه دهید و درآمد خود را افزایش دهید. بدون وجود سیستم مدیریت دانش ، کارکنان شما مجبور به یادگیری و یادگیری مجدد فرآیندها و اطلاعات خواهند شد. این یک عمل ناکارآمد و پرهزینه است. به علاوه ، اگر یک رهبر دانشمند یا کارمند قدیمی شرکت شما را ترک کند ، ممکن است این فرآیندها یا اطلاعات را از دست بدهید.
شرکت شما شایسته راه حل قدرتمند مدیریت دانش گورو است.
اطلاعات جمع آوری شده به عنوان بخشی از مدیریت دانش می تواند شامل موارد زیر باشد:
· اسناد
· کتابهای راهنمای شرکت
· تجزیه منافع
· سوالات متداول محصول
· تقویم های تعطیلات
· انتشار یادداشت ها
· داده های تیم
· استراتژی
· خلاصه مسابقه
· جدول زمانی توسعه محصول
· تاکتیک های ارائه
· کارها در حال انجام است
· بهترین شیوه ها (مانند نحوه استفاده تیم شما از آسانا یا روند مدیریت تغییر شما)
· نمودارهای سازمانی
· جریان تدارکات
· اطلاعات قرارداد فردی
· محل دفتر و اطلاعات تماس
· اطلاعات برند
· رسانه های شرکت ذکر می کنند
· به روز رسانی فناوری اطلاعات (IT)
· به روز رسانی تمام دست
· تبلیغات آینده
· نمرات و بینش های NPS
· به روز رسانی تبلیغات
دانش یکی از ارزشمندترین دارایی های سازمان شماست. ذخیره ، رشد و به اشتراک گذاری انواع مدیریت دانش برای هر سازمانی بسیار مهم است.
وقتی از این منظر به آن نگاه می کنید ، معنای مدیریت دانش شامل فرایندی است که به شما کمک می کند تا دانش صریح (دانشی که به راحتی قابل نوشتن و به اشتراک گذاری است) ، دانش ضمنی (دانش کاربردی) و دانش ضمنی (دانش را به دست آورید ، سازماندهی و انتقال دهید. به دست آمده از تجربه شخصی) در سراسر سازمان شما. در مورد انواع مختلف مدیریت دانش بیشتر بدانید.
انتشار اطلاعات در سراسر سازمان وقتی بسیار آسان تر می شود که از یک پلت فرم مدیریت دانش مطمئن برای پاسخگویی به طیف وسیعی از نیازها-هم در سطح بخش و هم در سطح کل شرکت برخوردار باشید.
پلتفرم های مدیریت دانش (یا پایگاه های دانش) با بهترین ویژگی ها در کلاس طراحی شده اند تا اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورند ، آنها را تأیید و سازماندهی کرده و بازیابی و اشتراک گذاری آنها را آسان کنند. بنابراین ، اگر تعریف شما از "مدیریت دانش" محدود به دارایی های رسمی شده باشد ، به احتمال زیاد راه حل فعلی شما دانش زیر سطح را در نظر نمی گیرد.
در اینجا چند نمونه عالی از سیستم های مدیریت دانش آورده شده است:
این سیستم ها به عنوان کابینت های بایگانی دیجیتال متمرکز برای اسناد شرکت عمل می کنند. آنها بازیابی اسناد را آسان می کنند ، از رعایت مقررات پشتیبانی می کنند و گردش کار را افزایش می دهند. علاوه بر این ، هنگامی که یک سیستم مدیریت اسناد با گذرواژه و روشهای پشتیبان گیری تقویت می شود ، امنیت اسناد افزایش می یابد ، اما کاملاً از دسترسی خارج محافظت نمی شود. بسیاری از سیستم های مدیریت سند معمولی دارای محدودیت های عملکردی هستند بنابراین ارتقاء سفارشی می تواند هزینه ها را افزایش دهد. این نوع سیستم به طور خودکار داده ها را ضبط یا تجزیه و تحلیل نمی کند.
سیستم های مدیریت محتوا شبیه سیستم های مدیریت اسناد هستند ، اما علاوه بر اسناد ، انواع صوتی ، تصویری و سایر رسانه ها را ذخیره می کنند.